AiShang Salon

When we were commissioned for this project, the owners gave us full freedom to come up with a design solution. Searching for the right concept we were inspired by a tropical theme with modern Asian elements. 

What can be more relaxing and exciting at the same time? As a result, we created a light and bright interior design in monochrome palette. One of the main features of the store, is the vertical ‘Green Wall’ at the entrance.   The dominant design spots are the featured screen with the warm tones being introduced by the use of wood finish which accentuates the VIP and washing area. 

Photographer: Scott Norsworthy

Client: AiShang Salon

State: Design Development

living_room.png

Newmarket Residential

Email: info@dexignmatter.com

Phone: 416 455 5922

  • Instagram

Toronto, Canada